UGE KALENDER M. TILBEHØR

DKK 149,95 Inkl. moms

SKU: KMT Category:

En hyggelig og rosende afrivningskalender, der skaber ro og overblik for ugens gøremål.
Forsiden er en plakat – lige til at ramme ind. Der vil være en hilsen eller historie fra kunsterne på bagsiden.

1 ark. 250gr. genbrugspapir, format A4.

52 ark 160 á gr. genbrugspapir, format A4.

1 stk. notesblok á 100 blade pr. blok 50x40mm. i genbrugspapir til TO DO-feltet.

1 stk. blyant af genbrugte aviser.

 

HVORDAN KOMMER I GODT I GANG MED UGEKALENDEREN?

En humoristisk og fælles ugekalender med et seriøst budskab: FÆLLESKAB, OVERBLIK, mindre STRESS og flere SMIL.

Jeg designede denne ugekalender med udgangspunkt i min egen dagligdag med 2 børn på 8 og 10 år. Hjemme hos os udfylder vi den om søndagen, og gør på den måde klar til en ny uge.

Kalendere er ikke kun til børnefamilier. Jeg  kan nu se tilbage på alle mine erfaringer fra dengang, min mand og jeg flyttede sammen i vores første hus. Hvor ville det have været rart med lidt hjælp fra en ugekalender – en anderledes og sjov kalender, der på en hyggelig måde lægger op til fælles planlægning og lidt mere struktur på dagligdagen –  fx varierende måltider – og ikke kun den hurtige toast eller frostpizza.

Her er kan I læse lidt om felternes betydning:

PYT KASSEN!

Der findes mange måder at få dette ord indført i sin dagligdag. Hvem kender ikke til PYT KNAPPEN, som står i skolerne eller på kontoret.

Mange kan have glæde af at bruge dette ord på hjemmefronten. Jeg mener, vi bruger ordet for lidt! Ordet PYT har den fantastiske egenskab, at man undgår mange unødvendige diskussioner og triste oplevelser i dagligdagen. I indflytningssammenhæng skal der helt sikkert siges PYT mange gange, og det kan denne kalender hjælpe med.

UGENS POSITIVE ORD!

Der bandes og anvendes negative ord/sætninger som aldrig før: i TV, radio, skoler, online-spil eller sociale medier.

Sammen kan vi prøve at få renset ud i dette og finde ord/sætninger, som kan erstatte bandeordene med positive ord, som har samme betydning.

I dette felt kan der virkelig komme mange sjove samtaler rundt om bordet.

HUSK at sige det positive ord et par gange om dagen. Det er videnskabeligt bevist, at hjernen husker gentagelser.

UGENS SMILEY!

Nu kan selv det mindste familiemedlem og  krusedulle-tegneren være med i ugeplanlægningen. Vi skal huske at smile. Vi kan ikke tænke negativt, når mundvigen vender opad, og samtidig sættes der gang i positive tanker. Du kan smile dig glad.

Med dette felt kan vi sende smil og skønne tegninger til hinanden. På LIR KASSENs instagram-profil @LIRKASSEN er der skabt et univers under #ugenssmiley. Her  kan vi samle de skønneste og sjoveste smilies.

Et hyggeligt øjeblik! Ved dette felt kan I også vælge at klippe tegningerne ud og anvende dem som pynt til juletræet eller et personligt collagebillede i hjemmet, eller anvende det som et til- og fra-kort til en personlig gave. Der er plads til fri fantasi.

OPKALD VI SKAL KLARE I DENNE UGE/BESKEDER VI SKAL SENDE I DENNE UGE!

Jeg vælger at slå disse to felter sammen, da de har samme funktion – enten på mobiltelefon eller PC.

Vi kender det alle sammen – vi spørger hinanden flere gange, når vi mødes: Har du ringet eller skrevet til….? Eller vi skal også huske at kontakte den og den.

Et eksempel kunne være: Har du ringet til elektrikeren? Eller: Har du skrevet tilbage, at vi godt kan komme til festen?

I disse felter kan I notere, hvem og hvordan vedkommende skal kontaktes. Når opgaven er klaret, kan der vinges af i feltet med cirklen.

Videnskabeligt bevist giver det en positiv og befriende følelse at få lov til at vinge af.

HVORFOR GIVE NOGEN UGENS HIGH FIVE!

Jo flere HIGH FIVES, jo bedre. Det er en motiverende team-spirit og  en bekræftende anerkendelse af noget godt.

I kan her få en snak om, hvad og hvem, der skal have en high-five. Det kan være selv de små præstationer, der skal have en high-five.

Et eksempel: Der er blevet tømt flere flyttekasser end forventet, en afleveringsopgave er afsluttet, eller man har været en god ven. Snak om hvorfor du har fortjent en high-five, eller hvorfor du gerne vil give en high-five til vedkommende.  Et positivt engagement skaber et stærkere fællesskab.

UGENS TO DO KAN HJÆLPE MED FØLGENDE!

Én lille opgave fylder ofte alt for meget.

Alle kender til den meget lange TO DO liste….I tænker: Hvor skal vi starte og slutte? En stressende liste, når man endelig har fri!

Ved at splitte listen op i mindre opgaver, bliver den mere overskuelig. Nogle opgaver tager ikke lang tid, når I først kommer i gang. Det kan være et billede, der skal hænges op, et hul, der skal lappes eller en tur på forbrændingen. Der findes utallige, små gøremål.

Anvend den vedlagte notesblok, til at skabe overblik over opgaverne. Ud over det – så er det bare en fantastisk følelse at krølle noten (100% genbrugspapir) sammen og sige NOW IT´S DONE!

HVAD ER DAGENS RET!

Restauranter har dagens ret, det skal I da også have! Og så er det slut med hele tiden at blive spurgt om, hvad skal vi have at spise?

Ved at lave denne madplan hver uge, kan I opnå en WIN WIN følelse på flere områder.

-I får handlet bedre ind, hvilket betyder, at der bliver mindre madspild, og derved spares penge.
-Fælles beslutning om hvad der skal spises.
-Bedre overblik over måltidet, når I kommer hjem efter en travl hverdag.
-Børnene kan deltage i planlægningen. Hos os endte det med, at børnene selv laver maden, som de har valgt, uden de skal sættes i gang.
-Sundere madvaner.

Dette er bare nogle af de WIN WIN øjeblikke, I kan opnå ved at lave en madplan for ugen.

Jeg synes virkelig, det er befriende at lave denne madplan. Når der er en uge, hvor vi ikke får det gjort, fortryder jeg det inderligt, da vi ofte ender med, at vi skal handle flere gange i løbet af ugen – og ofte efter arbejde.

Alle kan gå i gang med at lave maden, da familien allerede har aftalt dagens menu.

Lad mig lige konkludere: Denne ugekalender er en indflytningsgave, som jeres kunde vil sætte pris på, når de først kommer i gang med den. Desuden vil I hjælpe dem med at få en positiv start i deres ny hjem – uanset om det er en lejebolig, ejerbolig eller ungdomsbolig.