Betaling

Betalingen af din ordre sker via Bankoverførsel.

Ved bankoverførsel benyttes flg. konto:

Bankforbindelse:
Spar Nord
Reg. nr. 9277
Kontonr. 4587210075

VIGTIG – Husk at mærke din betaling med dit fulde navn samt ordre nr. og vær opmærksom på at ordren først afsendes efter modtagelse af beløbet på LIRKASSEN´s konto.

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fuld returret på alle varer (dog ikke skaffe vare). Ønsker du at få refunderet dine penge for en vare/ordre indsættes beløbet på din bankkonto, efter vi har modtaget varen/ordren retur. Returvarer må ikke fremsendes pr. efterkrav.

Returretten forudsætter, at varen returneres i samme stand som ved modtagelsen, dvs. i original og ubeskadiget emnallage og i ubrugt stand. Du betaler udgifterne til returforsendelsen.

Fortrydelsesfristen for private løber fra det tidspunkt, hvor du får varen i hænde. Ved fortrydelse af købet beder vi dig sende en mail til ” kontakt@lirkassen.dk ”, da vi ville blive glade for at kende årsagen, samt at det bruges i vores statistik.
Retur varer skal fremsendes til flg. adresse:

LIRKASSEN
Eltangvej 37
6000 Kolding

Bemærk returnering af varer kan kun ske efter forudgående aftale med LIRKASSEN.

Når returvaren er modtaget og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, tilbagebetales købssummen. Vi bestræber os på at tilbagebetalingen sker inden for 14 dage, dog i særlige tilfælde, maksimalt 30 dage. Finder vi, at betingelserne ikke er opfyldte for at du kan benytte dig af fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

 

Returnering

Bemærk returnering af varer kan kun ske efter forudgående aftale med LIRKASSEN.

Når returvaren er modtaget og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, tilbagebetales købssummen. Vi bestræber os på at tilbagebetalingen sker inden for 14 dage, dog i særlige tilfælde, maksimalt 30 dage. Finder vi, at betingelserne ikke er opfyldte for at du kan benytte dig af fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

 

Skaffe varer
Ved køb af skaffe varer gælder, udover de generelle handelsbetingelser, nedenstående:
Køber accepterer ved ordreafgivelsen, at LIRKASSEN specielt bestiller en ikke lagerført vare hjem til netop dig. Varen tages derfor ikke retur samt at fortydelses retten og returretten herved bortfalder, og betaling for produktet trækkes fra købers konto umiddelbart efter ordreafgivelsen. Opmåling og korrekt modelvalg/farve, er købers ansvar, og kan efter ordreafgivelsen ikke ændres. Køber bedes ved modtagelsen af varen, kontrollere for evt., fragtskader samt antal. Evt. synlige fragtskader skal noteres omgående på fragtbrevet ved modtagelse, og kontakt tages til LIRKASSEN, for reklamation indenfor 2 dage fra modtagelse. Såfremt du konstaterer skade på varerne ved udpakning (skjult skade), skal dette meddeles LIRKASSEN indenfor 3 dage fra modtagelse. Kontrol af varer, herunder korrekt mål, farve, model, antal mv. foretages indenfor 2 dage efter modtagelse og inden ibrugtagning.

Retur varer skal fremsendes til flg. adresse:

LIRKASSEN
Eltangvej 37
6000 Kolding

 

Reklamation.

Som privatforbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

Ved modtagelse af varen vil vi anbefale at du hurtigt undersøger den, for at sikre, at den er i overensstemmelse med det bestilte.

Hvis du konstaterer en mangel ved en vare, skal du reklamere til LIRKASSEN inden for rimelig tid, efter at du har opdaget den. Hvis du reklamerer inden to måneder efter, at du har opdaget mangelen, bliver reklamationen altid betragtet som rettidig.

Hvis reklamationen er berettiget, sendes varen retur til LIRKASSEN iflg. aftale.
Ønsker du at reklamere over en vare, anbefales det at du sender en mail til kontakt@lirkassen.dk.

Er en vare defekt ved leveringen, så anbefaler vi at du anvender den originale emballage til returforsendelsen.
Hvis varen er mangelfuld, kan du kræve, at LIRKASSEN afhjælper manglen eller leverer en ny og mangelfri vare. Dette forudsætter, at reklamationen er berettiget samt at afhjælpning eller om levering ikke er mulig eller medfører urimelige omkostninger for LIRKASSEN.

 

PRIVATLIVSPOLITIK / COOKIE

1. Ejeroplysninger (databehandler)
SmilLab (Lirkassen)
Eltangvej 37
6000 Kolding
Telefon (+45) 2829 0179
CVR-nr. 39930129
kontakt@lirkassen.dk


2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.


3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Se vejledning her


4. Formål med cookies på LIRKASSEN

• Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
• Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
• Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:

6. Google AdWords
Websitet bruger cookies fra Google AdWords til målretning af annoncering.


7. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dig.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede GDPR-compliant faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 24 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig til Datatilsynet. Vi skal dog bede rette henvendelse til os inden du indgiver en klage, så vi hurtigst muligt kan rette op på en eventuel fejlagtig behandling af dine personoplysninger.

Hvis du ønsker at få rettet, slettet eller udleveret de oplysninger vi har om dig som bruger eller annoncør, kan du skrive til os på kontakt@lirkassen.dk.